Alpha cursus

Op vrijdag 7 februari start er in de Hoflaankerk weer een Alphacursus! De Alpha-cursus biedt in een reeks avonden en 1 hele dag een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: ‘Wie is Jezus?’, ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ en ‘Bijbellezen: waarom en hoe?’. Elke avond begint met een maaltijd en daarna wordt er met elkaar een onderwerp besproken en uitgediept. Deelnemers gaan vervolgens in kleine groepjes uiteen om verder te praten.

Naast een eerste kennismaking met het christelijk geloof is de cursus ook heel geschikt voor een hernieuwde kennismaking met het geloof. Om allerlei redenen kun je de kerk verlaten hebben, en toch laten vragen rond geloven je niet los….  De Alpha cursus geeft de mogelijkheid om de ‘basics’ van het christelijke geloof opnieuw te ontdekken!

De eerste avond is geheel vrijblijvend, daarna kunnen de cursisten beslissen of ze door willen gaan of niet. De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Deelname aan deze cursus is gratis!

Kijk voor meer informatie over de cursus ook op: www.alpha-cursus.nl 

Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met Ageeth Palland: 06-57993652 of ageethpalland@gmail.com

Iconen