Alpha cursus

De Alpha-cursus biedt in een reeks avonden en 1 zaterdag een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: ‘Wie is Jezus?’, ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ en ‘Bijbellezen: waarom en hoe?’. Elke avond begint met een maaltijd en daarna wordt er met elkaar een onderwerp besproken en uitgediept Naast een eerste kennismaking met het christelijk geloof is de cursus ook heel geschikt voor een hernieuwde kennismaking met het geloof. Om allerlei redenen kun je de kerk verlaten hebben, en toch laten vragen rond geloven je niet los…. De Alpha cursus geeft je de mogelijkheid om de ‘basics’ van het christelijke geloof opnieuw te ontdekken! Deelname aan deze cursus is gratis. Kijk voor meer informatie over de cursus ook op: www.alpha-cursus.nl Als er genoeg deelnemers zijn, gaat de Alpha cursus van start in januari 2015. Kijk daarom nu vast om je heen, wie je uit kunt nodigen of mee kunt nemen naar de Alpha cursus. Neem voor meer informatie contact op met Ageeth Palland: 06-57993652 of ageethpalland@gmail.com