Kerstnachtdienst: ‘Een kribbe in Kralingen?!’

We verwachten de komst van Jezus, het is adventstijd! Om dat wat meer zichtbaar te maken, hangt er elke week een andere poster voor het raam van de Hoflaankerk. Dezelfde afbeelding is te zien op de websites: www.protestantskralingen.nl  en www.hervormdkralingenwest.nl

Na vier adventsweken uitkijken naar zijn komst, mogen we de geboorte van Jezus gaan vieren! Daarom wordt er op maandagavond 24 december om 22.00 uur in de Hoflaankerk weer een sfeervolle kerstnachtdienst gehouden.  We willen erbij stilstaan dat God heel dichtbij ons is gekomen. Een vrije weergave van Johannes 1:14 zou kunnen zijn: ‘Het Woord is mens geworden en is in onze wijk  komen wonen’. Het thema van dienst is daarom: ‘Een kribbe in Kralingen?!’  Pieter Jan Boot wil met ons daar verder over nadenken.

We zingen samen bekende kerstliederen en diverse instrumentalisten verlenen hun medewerking, namelijk Hans van ’t Zelfde (trompet), Martine de Gelder (harp), Hanna Bontenbal (saxofoon) en Wouter van der Wilt (orgel). Daarnaast is er een gelegenheidskoor o.l.v. Arnold Zonneberg..

De kerk is open vanaf 21.30 voor ontmoeting met elkaar onder het genot van warme chocolademelk en kerstbrood! U bent, met uw familie, vrienden en buren, van harte welkom!