Attentie Pasen

Beste gemeenteleden,

de paasdagen komen steeds dichterbij. Voor de paasdagen willen we als gemeente Hervormd Kralingen West de ouderen uit de gemeente een attentie overhandigen. Dat is net ook nu weer een mooi plantje geworden die met zorg is uitgekozen door Cobie Hei. Daar zijn we haar enorm dankbaar voor. Maar al deze plantjes moeten ook nog bezorgd worden bij de ouderen in de gemeente. Heb je zin en tijd om een paar plantjes bij ouderen uit de gemeente langs te brengen zijn we daar heel erg blij mee. Het gaat om ongeveer 45 plantjes die rond gebracht mogen worden. Zondag 24 maart hopen ze in de Hoflaankerk te staan. Het zou mooi zijn als je het plantje kan bezorgen voor de paasdagen. Meestal zijn de ouderen erg verrast als je langskomt en ben jij op dat moment een zonnestraal in hun bestaan. En laat je zien wat het geloof in Jezus Christus je waard is. Toon de naastenliefde door een plantje langs te brengen!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.