Doe mee met een Bijbelkring

De Bijbelkringen van komend seizoen gaan binnenkort weer van start! Een Bijbelkring is een groep van ongeveer 8 mensen die eens in de 2-3 weken bij elkaar komt bij de deelnemers thuis. Sommige kringen beginnen de avond met een gezamenlijke maaltijd. Tijdens de avonden is er ruimte voor samen zingen, bidden, Bijbellezen en gesprek. Dit seizoen zal het Bijbelstudieboekje ‘Geloven met Petrus’ van Jos Douma de leidraad zijn.
Het boekje kan ook gebruikt worden om het gesprek richting te geven. Elke kring heeft 2 coördinatoren, maar de leiding van een avond zelf kan gerouleerd worden onder de deelnemers. Er zijn kringen op dinsdag-, woensdag– en donderdagavond.

Voor info en aanmelding: neem contact op met Matthijs van Zwieten (matthijsvanzwieten@hotmail.com) of Stephan Kruisman (skruisman@gmail.com).