Afbeelding

Verdiepingsdiensten Gebed als Adem

Gebed als adem

Verdiepingsdiensten ‘Gebed als adem’

Komend najaar willen we als gemeente in een serie verdiepingsdiensten stilstaan bij het gebed.We belijden zo gemakkelijk dat het gebed in ons persoonlijk leven en in het gemeenteleven hét vitale onderdeel is van ons geloofsleven. Maar in de praktijk worstelen we vaak met het volhardend bidden of verdwijnt het gebed soms zelfs in de drukte van het alledaagse leven naar de achtergrond. Daarom verlangen we naar een diepere kennis rondom het wezen van het gebed. Samen met de discipelen vragen we in deze diensten: Here, leer ons bidden.

Het karakter van deze leerdiensten richt zich op een thematische verdieping. Rondom en na de diensten wordt er gelegenheid geboden om de thema’s verder te verinnerlijken en hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan; bij de nabespreking, tijdens de gebedsavonden of met behulp van een leesrooster.

De data van de leerdiensten zijn:
29 september – Gebed als adem – onmisbaar (over ons diepste verlangen)
3 november – Gebed als adem – ongrijpbaar (over onze vragen)
1 december – Gebed als adem – verstaanbaar (over onze (gebeds)taal)
12 januari – thema nog niet bekend
2 februari – thema nog niet bekend

Deze diensten zullen worden geleid door Pieter-Jan Boot, voor vragen en suggesties kan met hem contact op worden genomen via pieterjanboot@gmail.com .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.